רישום במרשם 0 0.00

0-מאמרים
הוקרה 0.00
סה"כ 0.00
AINAAN Small Thermal Flask, 270 Ml Vacuum Insulated Leak Proof Coffee Travel Mug, Double Stijenki Stainless Steel Water Bpa Free for Kids/Children/Adults (Pink)

AINAAN Small Thermal Flask, 270 Ml Vacuum Insulated Leak Proof Coffee Travel Mug, Double Stijenki Stainless Steel Water Bpa Free

ILS 25.48
 

במחסן.
במלאי

☺Izdržljiv i lagan vakuumska boca s vakuum liner od 304 nehrđajućeg čelika, učinkovita zaštita protiv korozije.Ova žarulja sprema vruće tekućine u roku od 8 sati i hladnim u roku od 12 sati. ☺[Mali i prenosiv] : mala tijelo sadrži kapacitet od 270 ml, staviti u torbu ne curi i ne prolijeva, kada izađe, uvijek dodajte vlagu za vas. ☺[Zatvorena konstrukcija] : 100% nepropusnost Čak i pri horizontalnom skladištenja ili premještanja. - samo skinite poklopac i uživajte u piće direktno iz boca. ☺Oni su dizajnirani da se lako, da je lako možete nositi sa sobom, idealan za ljetne šetnje na otvorenom ili trekking, sportsko trčanja, plaže, yoga, golf, izlete, kampiranje, svakodnevnu upotrebu, i tako dalje.Pogodan za djecu i odrasle. ☺Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodima molimo vas kontaktirajte nas na vreme, mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor.Potpuno izolirani kontejner, na koji se možete osloniti da vaše piće ostao više toplim ili hladnim.Lice : - ne samo da drži svoje piće vruće u roku od 8 sati, ali i držite vaše piće hladnim u roku od 12 sati. - nema blage udubljenja ili deformacije nakon slučajnog pada. - Dodatna izolacija smanjuje gubitak topline i štiti bljeskalicu od udaraca. - Vakuum sprječava provođenje i oslobađanje toplinske energije. - unutrašnji sloj od nehrđajućeg čelika. - nosive silikon podmetače. - lako se čisti, razvija i pije.

המאפיינים הבסיסיים

ההצעות הטובות ביותר