רישום במרשם 0 0.00

0-מאמרים
הוקרה 0.00
סה"כ 0.00
SpyX Micro Listener - Spyware игрушечное slušanje uređaj priključen na vaš džep s priloženim slušalice, da čuje tajne razgovore. Idealno uz svoju kolekciju spyware opreme!

SpyX Micro Listener - Spyware игрушечное slušanje uređaj priključen na vaš džep s priloženim slušalice, da čuje tajne razgovore.

ILS 20.98
 

במחסן.
במלאי

Snažan mikrofon prenosi na priložene slušalice, omogućujući vam da izvidi na tajni razgovor.Slušatelj stila Ear bud daje svoje mlađim шпиону maksimalnu udobnost i stealth tijekom igre špijun.Usmjerite prijemnik u smjeru razgovora koji želite povećati.Stezaljke u džepu za telefoniranje bez korištenja ruku špijunaže, ostavljajući vas spreman na sve!.Prikupiti sve igračke Spy X za maksimalnu iskustvo igranja u antispyware.Isječak i linijski brodovi su dizajnirani za rad bez uporabe ruku dječjem špijunski rpg-a.Микроразмер osmišljen tako da je on bio prenosiv i mogao biti osiguran u džepu ili ispred grudi.Usmjerite prijemnik na razgovor koji želiš pojačati, i potajno slušajte ga.Prikupiti sve predmete Spy X i pripremite se na sljedeću misiju!.

המאפיינים הבסיסיים

ההצעות הטובות ביותר