רישום במרשם 0 0.00

0-מאמרים
הוקרה 0.00
סה"כ 0.00
Alto Zaštitna Kožna Torbica za Airpods Pro Punjenje Torbica, Talijanski Анилин Kožne galanterije za Apple Airpods Pro Muškarci Žene, Podrška za Bežično Punjenje Sprijeda LED Vidljiv (Cementni siva)

Alto Zaštitna Kožna Torbica za Airpods Pro Punjenje Torbica, Talijanski Анилин Kožne galanterije za Apple Airpods Pro Muškarci Žene,

ILS 58.50
 

במחסן.
במלאי

Povežite se na prijenosni kabel i pritisnite tipku gore da lako uklonite poklopac gumba.Podržava kao što je kabelski, tako i bežično puniti. [Jednostavno umetnite bateriju i izvadite Airpods Pro] Konstrukcija trupa iz dva dijela omogućava jednostavnu instalaciju.Povežite se na prijenosni kabel i pritisnite tipku gore da lako uklonite poklopac gumba.Vidljiv prednji led.[Kompatibilnost sa bežičnog punjenja] Tanak i minimalni dizajn kućišta podržava bežično punjenje.Ova kutija na memoriju daje svojim Air Pods Pro ugodnu i potpunu zaštitu od fine italijanske kože, što stvara высококлассную profinjenost. [Kompatibilnost sa bežičnog punjenja] Tanak i minimalni dizajn kućišta podržava bežično punjenje. [Полнозернистая talijanska анилиновая koža] Ovaj klasični dizajn kućišta izrađen je od luksuzne talijanske анилиновой kože s prirodnim žitaricama, mekan na dodir.Točan montažni rez gumb omogućuje jednostavan pristup prijenosni kabel. [Kompatibilnost sa bežičnog punjenja] Tanak i minimalni dizajn kućišta podržava bežično punjenje.Ova kompaktna torbica pruža potpunu zaštitu u jednostavnom i elegantnom stilu. [JAMSTVO] 30 dana 100% garancija povrata novca Prirodni proces starenja pretvara u jedinstveni osobni boja.

המאפיינים הבסיסיים

ההצעות הטובות ביותר