רישום במרשם 0 0.00

0-מאמרים
הוקרה 0.00
סה"כ 0.00
za Tesla Vrata automobila Logo svjetla Projektora Model 3 Model S Model X Model Y luža svjetla Dobrodošli na Svjetlo Duh Sjena Pribor(4 pak.)

za Tesla Vrata automobila Logo svjetla Projektora Model 3 Model S Model X Model Y luža svjetla Dobrodošli na Svjetlo Duh Sjena Pribor(4

ILS 25.48
 

במחסן.
במלאי

1、Svjetlo lokve pogodan za Tesla Model 3 Y S X. Napomena : Molimo vas, pobrinite se da vaš auto ima originalni auto door svjetlo. 2,Bez bušenja i ožičenje.Možete koristiti odvijač, da pažljivo ukloniti originalnu lampu, a zatim spojite novu žarulju puddle light.Molimo provjerite projektor prilikom instalacije, jer on ima lijevu i desnu razliku. 3、Troslojne kombinirana lampa sa visokim koeficijentom prolaska, trostruki filter, ušteda energije, zaštita okoliša i visoku učinkovitost. 4、Svjetlo logo dazzle i upozoravajuće svjetlo će se pojaviti na zemlji, kada otvorite vrata automobila, i on će biti isključen, nakon što zatvorite vrata. 5、nudimo 30-dnevni povrat novca i godišnju garanciju.Ako imate bilo kakav problem sa projektom, molimo vas, kontaktirajte nas odmah, i na sva pitanja će se riješiti u roku od 24 sata.

המאפיינים הבסיסיים

ההצעות הטובות ביותר