רישום במרשם 0 0.00

0-מאמרים
הוקרה 0.00
סה"כ 0.00
AFANGMQ 70 kom. Mozaik Sjaj Crystal Mozaik Komada Obojenog Veliko Miješanih Oblika Блесток Mozaik Pločice DIY umjetnosti Obrt Čineći materijal (Boja : 17)

AFANGMQ 70 kom. Mozaik Sjaj Crystal Mozaik Komada Obojenog Veliko Miješanih Oblika Блесток Mozaik Pločice DIY umjetnosti Obrt Čineći

ILS 29.95
 

במחסן.
במלאי

【Veličina】Veličina : (približno) : 1-2 cm, 70 kom., Materijal : staklo. 【Visoko kvalitetni materijal】Te se prelijeva mozaik pločice su izrađene od izdržljivog i bezazlene stakla, te mozaik je u nježnim bojama neće izgubiti svoje boje, tako da možete ih staviti prije mješoviti затиркой, stvoriti lijepe uzorke, ne ograničene mašte.To je mozaik radinost proizvod nije potpuno transparentno. 【Idealna površina】Ovaj mozaik vitraž ima glatku površinu i jarke boje.Četiri rubovi su пассивированы, tako da ne morate brinuti o posjekotine na rukama.I u usporedbi s drugim mozaicima na tržištu naša površina je glatka, jednolike debljine, izgleda besprijekorno, svjetlije i ljepše je na više iz blizine. 【Kako koristiti】Može se koristiti za pridržavaju mozaik pločica na šalice, tanjuri, okviri za fotografije, umjetničke obrta.Nanesite mozaik pločice na stubište, vanjski stolovi i sjedalice, vrtne posude i lonci, učinite svoj vrt više zanimljiv i vizualno atraktivan i okružite se živim bojama i uzorcima. 【Široku primjenu】 Prikladan za ukrašavanje zidova, satovi, slike, vaze, okviri za fotografije, tanjure, čaše, saksije, posuđa i drugih mjesta.Trening sposobnosti djece za ručni rad i kreativnost.Možete stvoriti različite uzorke po potrebi za zanatske projekta.A još možete ih koristiti za stvaranje jedinstvene darove omiljenim ljudima.

המאפיינים הבסיסיים

ההצעות הטובות ביותר