רישום במרשם 0 0.00

0-מאמרים
הוקרה 0.00
סה"כ 0.00
IZNENAĐUJUĆE plastične haljine plave boje. Pakiranje od 10 jednokratnu халатов za odrasle veličine. Vodootporni plastične haljine s dugim rukavima, žice oko vrata i struka. Nesterilnim unisex ogrtač za industrijske potrebe.

IZNENAĐUJUĆE plastične haljine plave boje. Pakiranje od 10 jednokratnu халатов za odrasle veličine. Vodootporni plastične haljine

ILS 41.76
 

במחסן.
במלאי

Laboratorijske ogrtače od polietilena / polietilena.PLAVE HALJINE VELIKE : Plastične haljine su dizajnirani da zaštite radnika privremeno odjeće za različite uvjete.Broj : 10 халатов.Ne izrađen je iz prirodnog lateksa.Idealan za bojenje, čišćenje i mnogo drugog.POUZDANA ZAŠTITA : Industrijski plave haljine veličine lako i povoljno.Jednokratna haljina zatvara svoje tijelo i odjeću, a također stvara fizičku barijeru za prijenos, prašine i drugih materijala.Plastičnu materijal pruža zaštitu od tekućina tamo gdje postoji visoka razina očekivanja tekućine.On pruža visoku razinu zaštite tekućine.VISOK STUPANJ PRIVATNOSTI : Plavi ogrtač za jednokratnu upotrebu izrađeni su od visokokvalitetnog polietilena.Ove udobne haljine za odrasle pružaju istu visoku razinu privatnosti, čak i za vrijeme kratkih ispita.Ova poli-odjeća pruža odličnu učinkovitost uz produženo nošenje i ne sadrži lateks.POVOLJNO I LAKO se UKLAPA : Poli-sjedalo udobne i lako se nalaze.Svaka haljina ima vezice oko vrata i struka, koje osiguravaju čvrsto prianjanje.Duge rukave za udobno nošenje.Lako se nosi i uklanja.ŠIROK ODGOVARA : Pogodan za muškarce i žene.Može se koristiti u radionicama, na gradilištima, u slikarstvu, komercijalne i domaćih осмотрах, skladištenja izolacije i sl. je Također odlično za mjesta zločina, znanstvenih projekata u kampusu koledža, slikarstva i korištenje kuhinje.Veličina : Veliki / 10 paketića.

המאפיינים הבסיסיים

ההצעות הטובות ביותר