רישום במרשם 0 0.00

0-מאמרים
הוקרה 0.00
סה"כ 0.00
ANMSOB Roditelj-Dijete Glazbena igra 2 u 1 mekih Tkiva Višenamjenski Dijete Crtani film Glazba Omiljeni Jastuk Dijete Deka Jastuk (višebojne, 541)

ANMSOB Roditelj-Dijete Glazbena igra 2 u 1 mekih Tkiva Višenamjenski Dijete Crtani film Glazba Omiljeni Jastuk Dijete Deka Jastuk

ILS 71.40
 

במחסן.
במלאי

[Bogati privjesci] : opremljeni privjesci, tako da se dijete može igrati tijekom slušanja glazbe, a može se protegnuti i udaranje po volji, što je posebno zanimljivo. [Sigurna igra] : opremljen нескользящими rukohvate i četiri blage vertikalne хлопчатобумажными okvirima za zaštitu djeteta od pada. [Crtani music] : S glazbom ima bogate boje i svjetla, u pratnji glazbe, privući pažnju djeteta, poboljšati percepciju djeteta i omogućiti djetetu voljeti glazbu. [Sigurna igra] : opremljen нескользящими rukohvate i četiri blage vertikalne хлопчатобумажными okvirima za zaštitu djeteta od pada. [Crtani music] : S glazbom ima bogate boje i svjetla, u pratnji glazbe, privući pažnju djeteta, poboljšati percepciju djeteta i omogućiti djetetu voljeti glazbu. [Bogati privjesci] : opremljeni privjesci, tako da se dijete može igrati tijekom slušanja glazbe, a može se protegnuti i udaranje po volji, što je posebno zanimljivo.Ovaj mekan i udoban dječji sag za djecu je pogodan za korištenje u zatvorenom kuće.Neto težina : 2.6 kg/5.7 KG bruto Težina : 2.8 kg/6.2 KG Veličina proizvoda : 96x75x20 CM/37.8x29.6x7.9 IN pakiranje Veličina : 43x26x14 CM/17.2x10.4x6.4 IN. [Zdrav materijal] : koristite ekološki čisto, zeleno, ugodan za kožu, ABS materijal, pogodan za dojenčad i malu djecu, da se obratite, bez štete, mekana i udobna, dijete može igrati i spavati na njemu, vrlo povoljno.Ovo je omiljena multifunkcionalna podloga za malu djecu 2-u-1, jastuk, glazbeni gaming podloga za roditelje i djecu, izrađena od ekološki zdravih materijala za kožu, mekan i udoban, pogodan za dojenčad i malu djecu, tkanina podržava pranje u stroju za pranje rublja, mekana i prozračna, i opremljen je sa нескользящими rukohvate i vertikalnim pamučnom krpom okvirom može igrati zaštitnu ulogu.S glazbom postoji više boja i svjetla, сопровождаемых glazbu, privući pažnju djeteta, poboljšati percepciju djeteta, mekani jastuk omogućava bebi lako zaspati, blagi san, mekih rasvjeta, umirujući san.

המאפיינים הבסיסיים

ההצעות הטובות ביותר